Névjegy

“Ápolnunk és fejlesztenünk kell magunkban a teljes embert, aki az érzelmeknek minél szélesebb skáláját éli meg: van dühe, ujjongása, szomorúsága és extázisa.”  Popper Péter

Első diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem 2007-ben.

2019-ben a Testnevelési Egyetemen rekreációszervező és egészségfejlesztő szakképzettséget szereztem. Magam is aktívan sportolok.

Tanulmányoztam több alternatív gyógymódot. Természetgyógyászatot, táplálkozásterápiát, jógát, energiagyógyászatot, kortárs táncot, rekreációs-sportokat. Három évig részt vettem szakpszichológusok vezette Integrált  Kifejezés és Táncterápiás önismereti csoportképzésben. Tanultam masszázs-technikákat iskolában, tanfolyamon.

Tízenkét éve foglalkozom masszázzsal és terápiával; hivatásszerűen hét éve. Foglalkoztam gyerekekkel, felnőttekkel, időskorúakkal is már mind fizikális, mind lelki szinten.

Mindig is úgy gondoltam, hogy az önismeret és korlátaink megértése és ledöntése boldogságunk kulcsa. Önmagunkból azt nem ismerjük, amit nem akarunk vagy nem merünk megismerni – vallja Buddha. Így tehát önmagam megismerése, megértése és saját nehézségeim leküzdése volt a kezdeti motivációm tanulmányaimhoz.

Világképem és egészségfejlesztésről való nézeteim alakítói többek között: Popper Péter, Ranschburg Jenő, Bagdy Emőke, Gary Chapman, Stanislav Grof, Carl Rogers, Irvin D. Yalom.

Mindezt a felhalmozott tudást  szeretném átadni, és biztatni mindenkit, hogy merjen élete alkotó művészévé válni.