Mit csinálok?

Masszázs mozgásszervi panaszokra

Évek óta foglalkozom irodai dolgozók, fizikai munkások és amatőr sportolók masszázs kezelésével. Kort és életmódot figyelembe véve néhány könnyen elsajátítható, otthon is végezhető tornagyakorlatot ajánlok, ami segíti a regenerálódást.

Irányított beszélgetés, Meditáció és Energiagyógyászat, Művészetterápia

“Nem akarjuk látni és tudomásul venni, hogy mi minden van a “lelki zsákunkban”. Pedig a zsákot akkor is visszük, ha nem nézünk bele.” Popper Péter

Életünkben számos elakadás és irányvesztés történhet, amire fizikai és lelki problémák, betegségek hívhatják fel a figyelmünket. Gyakran külső segítségre van szükségünk ezek meglátásához és leküzdésére.

Életminőségünk javítására és fejlesztésre több alkalmas (másfél órától három óráig terjedő) foglalkozásokat tartok, amelyekben három módszerrel dolgozok.

Az irányított beszélgetés alatt megpróbáljuk közösen feltérképezni, körülhatárolni a működésmódokat, gátló tényezőket, amik a problémákhoz vezettek.

A meditáció lényege az önmagunkban való elmélyülés, irányított képi utazás.
Energiagyógyászat témakörben Reikit, Prana-Nadit, Arollot használok.

A művészetterápiás foglalkozásokon ösztönös, autentikus mozgással, tánccal, rajzolással, festéssel, zenéléssel foglalkozunk, melyek a felismerésekhez vezethetnek.

Általános célom az önismeret fejlesztése, ami segítséget, eszközt, módszert nyújthat a továbblépéshez. Véleményem szerint, ha ismerjük saját ok-okozati összefüggéseinket, könnyebben megküzdünk nehézségeinkkel.  Önmagunkhoz a kulcs nálunk van, a megoldás pedig bennünk.

Meditációs videók

Rólam mondták